Bikeshop

BIKESHOP

Naast het herstellen en verkopen van fietsen, serveren onze partners van CUP de heerlijkste koffie's en lunches. Ook alle andere benodigdheden vind je bij ons. Van sportvoeding, tot fietskleding: jij bent klaar om te koersen!

Met trots verkopen we het merk BMC, hét Zwitserse raspaardje! En het Duitse Riese & Müller en Franse Moustache: de allerbeste e-bikes ter wereld! Ga je lekker off-road fietsen dan hebben we Bombtrack voor je staan, twee merken die meer dan zijn sporen hebben verdiend. Ben je op zoek naar een coole longtale fiets, dan kunnen we jou onze Benno bikes aanbevelen.

In onze winkel vind je verder een mix van fietsgerelateerde artikelen, waaronder leuke hebbedingetjes om cadeau te doen (superlief) of voor jezelf (ook niet onbelangrijk).

Neem een kijkje in onze webshop

Reserveer hier jouw herstelling in onze winkel. Geniet van een lekkere kop koffie, ondertussen herstellen of onderhouden wij jouw fiets.

SPORTBAR

Sinds maart 2020 hebben we samen met CUP, de sportiefste bar van GENT. Een plek waar sporters, collega’s, buren én vrienden elkaar ontmoeten. Waar je aanschuift voor een takeaway koffie en gebak of om te vergaderen. Waar je een fiets koopt, die laat herstellen en er mee vertrekt voor een rit met vrienden. Waar je running, kano & yoga begint en eindigt met een keynote over hoe je nog beter wordt. Of een drankje.

Bij ons kun je terecht voor een goede bak koffie. Van espresso tot cappuccino tot handbrew filterkoffie: iedere week bezorgt lokale microbranderij Way voor vers gebrande koffie. Maar we hebben niet alleen koffie, ook frisdranken van Franklin & Sons en homemade gebak en lunches by Laura en Ester. Alles om weer goed gevuld je fietstocht te kunnen hervatten.

Neem een kijkje op de pagina van Cup

BESCHIKBAARHEID MOBILE BIKE SHOP

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Maandag zon- en feestdagen gesloten

CONTACT

Kompasplein 16, 9000 Gent

(09) 396 42 13

info@bikeking.be

Nieuwsbrief