FAQ

Hebben jullie een vraag? Wij hebben het antwoord.

Welk type van fietsen herstellen jullie?

BikeKing is een volledig uitgeruste mobiele bike shop met alle tools en expertise die nodig is om elke fiets te kunnen herstellen: Racefiets, Mountainbike, Triathlonfiets, Stadsfiets en E-bike, tandem, bakfietsen en kinderfiesten, …

Terug naar alle vragen

Waar worden de fietsen hersteld?

Alle diensten worden uitgevoerd in onze mobile bike shop op locatie bij u thuis, op kantoor of op de plaats waar jij jouw fiets wil laten onderhouden. Onze mobike bike shop zijn volledig uitgerust met alle gereedschappen, onderdelen, wastanks en elektriciteit die nodig zijn om de service te geven die nodig in voor jouw fiets. 

Terug naar alle vragen

Hoe boek ik mijn fiets service?

Het boeken van uw service gebeurt online en is de gemakkelijkste manier om een overzicht te krijgen tot alle diensten die BikeKing aanbiedt.Voer jouw postcode in, selecteer een service en kies een datum en je bent klaar! Diensten kunnen ook geboekt worden door te bellen naar 0498101308.  

Terug naar alle vragen

Wat als mijn fiets niet naar wens is hersteld?

Als je niet tevreden bent met de geleverde service, dan komen we terug.Ons doel is om loyaliteit en een lange termijn relaties op te bouwen met onze klanten door middel van onze kwaliteit van dienstverlening, en de integriteit en transparantie, waarin we het doen.

Terug naar alle vragen

Doen jullie een proefrit na de service?

Ja, alle fietsen zullen worden getest door onze gecertificeerde deskundige technici tot jouw service volledig wordt geacht. De klant krijgt ook de mogelijkheid om hun fiets te testen zodat jullie 100% tevreden zijn voordat we vertrekken. 

Terug naar alle vragen

Hoe kan ik betalen?

Wegens veiligheidsredenen hebben we verkozen om geen cash geld te aanvaarden. Je kan dus enkel betalen met Maestro, martercard en Visa. Ecocheques zijn momenteel nog niet mogelijk. Maar we zijn de mogelijkheden aan het bekijken. 

Schermafbeelding-2017-04-11-om-21.18.01.png#asset:267

Terug naar alle vragen

Nog een vraag?

Heb je nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Nieuwsbrief